Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Sudionici festivala "Dječija mašta može svašta" kod gradonačelnika Milića

05032018 djecija masta

3.3.2018. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić upriličio je prijem za sudionike festivala "Dječija mašta može svašta", koji su se predstavili gradonačelniku i upoznali ga sa svojim očekivanjima pred večerašnji nastup. Ovom druženju su prisustvovali i umjetnički direktor festivala Jovan Adamov, izvršni producent Blagiša Nikolić, kao i poznati animator dječijeg stvaralaštva - voditelj festivala Minja Subota.

 

Dvadeset sudionika, bisera festivala, večeras će se predstaviti brčanskoj publici u sportskoj sali Gimnazije od 18:00 sati, a upravo ovom manifestacijom počinje program obilježavanja 18 godina postojanja Brčko distrikta BiH. Gradonačelnik Siniša Milić istakao je da je zadovoljstvo ugostiti sudionike festivala.

 

"Čuli smo od organizatora da je riječ o najznačajnijem dječijem festivalu u zemlji, ali i regiji, jer nema festivala sa ovakvom dugom tradicijom. Brčko distrikt je prepoznatljiv po ovoj manifestaciji i drago mi je da danas vidim dječicu koja su se vjerovatno dugo spremala za večerašnji nastup", rekao je gradonačelnik Milić poželivši sreću svim sudionicima i naglasivši da su svi pobjednici bez obzira na ishod natjecanja.

Izvor: Posavina TV

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com