Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Tokom jučerašnjeg dana, provedene aktivnosti na suzbijanju rasturanja narkotičkih sredstava

000076

Nastavljajući planske aktivnosti na suzbijanju rasturanja opojnih droga na području Brčko distrikta BiH, policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su, tokom jučerašnjeg današnjeg dana (06.03.2018. godine), pronašli i oduzeli materije koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu.

 

Naime, policijski službenici (Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje organizovanog kriminaliteta i zloupotrebe droga), su postupili po prikupljenim operativnim saznanjima da lice sa inicijalima S.D. rođen 1997. godine sa područja Brčkog, posjeduje narkotička sredstva. Lice je pronađeno i nad istim je, na osnovu naredbe Osnovnog suda Brčko distrikta BiH i pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta BiH, izvršen pretres kao i pretres stana koji koristi imenovani.

 

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto trinaest pvc paketića u kojima se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu”, jedna ručno motana cigareta tzv. „Džoint” u kojoj se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu”, četrnaest sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke „Indijske konoplje” i jedan mobilni telefon.

 

U Policiji Brčko distrikta BiH, nad licem S.D., izvršena je kriminalistička obrada i protiv istog će biti podnesen izvještaj Tužilaštvu Brčko distrikta BiH zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo ¨Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga¨ iz člana 232. Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH.

Izvor: Posavina TV

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com