Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Održan nastavak 35. redovite sjednice Vlade

25042018 vlada

25. 4. 2017.

Na nastavku 35. redovite sjednice Vlada Brčko distrikta BiH odobrila je amandmane na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj skrbi Brčko distrikta BiH.

 

Odobrene su i Smjernice za izradu nacrta instrukcije o postupku nabave robe, obavljanju usluga i ustupanju radova u Brčko distriktu BiH. Članovi Vlade usvojili su Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Razvojno-garantnog fonda Brčko distrikta BiH.

 

Imenovan je tim Vlade Brčko distrikta BiH za realizaciju projekta „Međusobno povezivanje u upravljanju rizicima od katastrofa u BiH“. Na današnjoj sjednici donesen je Prijedlog odluke o utvrđivanju kriterija za financiranje planova i programa rada ili zahtjeva mjesnih zajednica, udruga građana i fondacija.

 

Usvojen je prijedlog zaključka kojim se daje mišljenje na Nacrt sporazuma o suradnji u oblasti sporta između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta Republike Slovenije, kao i prijedlog zaključka u vezi s inicijativom za pokretanje postupka za zaključivanje sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske o sezonskom zapošljavanju bh. radnika u Republici Hrvatskoj.

 

Izvor: Posavina TV

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com