Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta primio Redžepa Brkića, nositelja zlatne medalje sa Svjetskog prvenstva u „Shotokan karate do“

DSC 0245

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić primio je danas Redžepa Brkića, sportaša koji je kao član reprezentacije BiH osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu koje je održano u Republici Češkoj u „Shotokan karate do“ u kategoriji kadet +67 kilograma.

 

- Čast je da imamo mladog Brčaka svjetskog prvaka i ovaj susret je prilika da mu damo dodatni poticaj da dostojanstveno predstavlja BiH i Brčko distrikt. Ovo je i prilika da sagledamo kako možemo pomoći mlade sportaše, posebno ove koji se bave individualnim športovima - rekao je predsjednik Kadrić.

DSC 0232

Uz čestitke koje mu je uputio za osvojenu zlatnu medalju predsjednik Kadrić je Brkiću uručio i prigodan dar. - Želim da i dalje ostane prvak, a mi ćemo sagledati kako možemo doprinijeti njegovom daljnjem bavljenju ovim športom kao i drugim mladim sportašima koji trebaju potporu - istaknuo je predsjednik Kadrić. Ocijenio je da Brčko distrikt izdašno pomaže sve športske klubove, posebno one koji se natječu u višem rangu ali je istaknuo da to nije sistemski rešeno.

 

- Moramo to aktima urediti kako bi se znalo da onaj tko postigne neke rezultate i ima troškove koji su posebno visoki na međunarodnim natjecanjima može računati na potporu nekog posebnog fonda u proračunu - rekao je Kadrić.

DSC 0252

Zahvaljujući se na prijamu i darovima Redžep Brkić je rekao da mu osvojena zlatna medalja mnogo znači. - Zahvalan sam na čestitkama i ogromnoj podršci iz cijele BiH. Ova medalja mi mnogo znači jer je to moj najveći uspjeh u karateu kojim se bavim već 11 godina - rekao je Brkić.

 

Pojasnio je da troškove sudjelovanja na natjecanjima uglavnom pokrivaju roditelji i manjim dijelom klub. Brkić je član Sportskog društva „Pobjednik“ Brčko i član Kluba borilačkih sportova „Lokomotiva“ Brčko distrikt BiH. Na prošlotjednom Svjetskom prvenstvu u Republici Češkoj imao je četiri borbe sa finalnom borbom. U kategoriji su se natjecala 32 natjecatelja, a na Svjetskom prvenstvu sudjelovalo je oko 2.000 natjecatelja iz 35 država.

DSC 0255

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com