Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Gradonačelnik najavio program Dana Distrikta: 6. ožujka na gradskom trgu nastup Marije Šerifović

2020-02-28-Gradonacelnik najavio program Dana Distrikta-Logo

28.2.2020. „Na temelju odluke Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana Distrikta u naredna dva tjedna u Brčkom će biti održan niz manifestacija kojima ćemo obilježiti 20. godinu postojanja Brčko distrikta BiH. Kao i prethodnih godina središnji događaj bit će svečana akademija, koja će biti održana u nedjelju 8. 3. 2020. godine, a tradicionalni koncert kao dar našim sugrađanima bit će održan i ove godine.

 

Nastupit će Marija Šerifović 6. ožujka u 21.00 sat na gradskom trgu u Brčkom“, rekao je gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić na konferenciji za medije. On je istaknuo da će za najmlađe će biti održan niz manifestacija i najavio tradicionalni festival dječje glazbe „Dječja mašta može svašta“, koji se u nedjelju 1. ožujka održava po 16. put. „Najmlađe očekuje i niz drugih programa poput koncerta i dječje predstave na Trgu mladih“, dodao je Milić.

 

2020-02-28-Gradonacelnik najavio program Dana Distrikta

 

Gradonačelnik je naglasio da su za građane Distrikta pripremljene besplatne predstave stand-up komičara i predstava „Tražim muža“. „Kada je riječ o kulturi, ona kao i uvijek zauzima značajan dio ove manifestacije, pa će tako biti održane promocije knjiga, izložbe slika, a predstavit ćemo i monografiju Brčko distrikta BiH koju smo pripremili prigodom 20. obljetnice Brčko distrikta BiH. Nadamo se da će naši klubovi dobiti prava na organizaciju finala kupova za odbojkašice i odbojkaše, pa će tako i ove godine ova sportska natjecanja obilježiti Dan Distrikta“, rekao je Milić. On je dodao da će ljubitelji sporta osim odbojke moći pratiti turnire u stolnom tenisu, sjedećoj odbojci, plesu te sudjelovati u osmomartovskoj uličnoj utrci. „I ove godine će biti održan simpozij medicinskih sestara i tehničara, a prvi put dani ženskog poduzetništva, rukotvorina, tradicije i poslovnih ideja“, zaključio je gradonačelnik Siniša Milić.

 

 

Slika-Baner-20-godina-BD-BiH

 Program pogledajte ovdje 

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com