Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Policija Brčko distrikta BiH poziva građane na društveno odgovorno ponašanje

policija-bdbih-otisak-3-696x392

Policija Brčko distrikta BiH poziva sve građane Brčko distrikta BiH na društveno odgovorno ponašanje, imajući u vidu mjere i preporuke koje je donijela Vlada Brčko distrikta BiH s ciljem preventivnog djelovanja u odnosu na pojavu virusa COVID-19.

 

S tim u vezi podsjećamo javnost da je obaveza svih lica koja dolaze iz zemalja koje su ugrožene pojavom i širenjem virusa COVID-19 da se jave nadležnim zdravstvenim institucijama.

 

Istovremeno upozoravamo da Policija Brčko distrikta BiH prikuplja podatke i informacije o licima koja ne postupe odgovorno nakon prelaska granice i prilikom popunjavanja sanitarnog upitnika ne navedu precizne i istinite podatke, ali i o svima onima koji se ne budu pridržavali ograničenja radnog vemena i drugih preporuka.

 

Policija Brčko distrikta BiH poziva sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o osobama koje su došle iz drugih država, a nisu prijavile svoj dolazak zdravstvenoj instituciji, da ustupe informacije o tome neposredno policijskim službenicima na terenu ili pozivom na telefon 122, kako bi se prema njima preduzele sve neophodne preventivne mjere.

 

Autor: Policija Brčko distrikta BiH

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com