Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Identifikovano 15 lica prisutnih na vaskršnjoj liturgiji u pravoslavnom hramu u Srpskoj varoši, među kojima i dvoje zaraženih

pravoslavnacr2

Šef Policije Brčko distrikta Goran Pisić potvrdio je da je identifikovano 15 lica koja su prisustvovala vaskršnjoj liturgiji u pravoslavnom hramu u Srpskoj varoši, što je protivno naredbi kriznog štaba o zabrani javnog okupljanja.

 

Obraćajući se juče novinarima, Pisić je naveo da je među okupljenim vjernicima bilo i dvoje koji su pozitivni na virus korona, pa im je svima određena mjera kućne samoizolacije i to rješenjem Inspektorata Brčko distrikta, a na preporuku Pododjeljenja za javno zdravstvo.

 

Komandant Štaba za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta Siniša Milić istakao je da je pored ovoga bilo jasnog i nedvosmislenog kršenja preporuka crkvenih vlasti i da je to nešto čime bi nadležne crkvene vlasti, svakako trebalo da se pozabave u narednom periodu. „Mi ćemo narednih dana izaći sa političkom pozadinom koja je iza ovog događaja, sa vrlo jasnim političkim akterima u svemu ovome“, rekao je Milić.

 

Izvor: HIT TV

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com