Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Ukinut policijski sat u Brčkom

vlada bd corana obavjestenje-3

22.5.2020. Stožer za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH uvažavajući epidemiološku situaciju na teritoriju Brčko distrikta BiH na dan 22. 5. 2020. godine donio je Naredbu o stavljanju izvan snage Naredbe o zabrani kretanja te je sukladno tomu od danas omogućeno kretanje osobama i nakon 23.00 sata.

 

Međutim, pored omogućavanja kretanja osobama, podsjećamo da su i nadalje na snazi naredba od 8. 5. 2020. godine kojom se zabranjuje javno organizirano okupljanje i zajedničko kretanje u broju većem od 50 osoba na javnim mjestima i otvorenim i zatvorenim javnim površinama i Naredba o epidemiološkim preporukama za rad ugostiteljskih objekata u sklopu primjene mjera prevencije širenja COVID-19.

 

S tim u svezi podsjećamo da su zaposlenici u ugostiteljskim objektima ali i gosti koji posjećuju iste i dalje u obvezi pridržavati se svih preporuka i mjera koje su i dalje na snazi te da će svako okupljanje u većem broju od 50 osoba (koje čine zaposlenici i gosti) biti sankcionirano od mjerodavnih tijela Brčko distrikta BiH. Stavljene su izvan snage i sve naredbe koje se tiču ograničenja radnoga vremena.

 

Stožer za zaštitu i spašavanje donio je naredbu kojom će od utorka 26. svibnja 2020. godine biti dopušten rad igraonica i rođendaonica za djecu kao i odobreni treninzi i sportsko-rekreativne aktivnosti u sportskim objektima uz poštovanje naredbi o načinima ponašanja tijekom epidemije COVID-19,koje će biti objavljene na službenom portalu Vlade Brčko distrikta BiH www.vlada.bdcentral.net. Stožer za zaštitu i spašavanje upućuje potporu i zahvalnost svim zdravstvenim radnicima u JZU „Zdravstvenom centru Brčko“ i Pododjelu za javno zdravstvo koji su bili angažirani tijekom pandemije. Pozivamo Upravni odbor JZU-a da predloži odluke o nagrađivanju zaslužnog i medicinskog i nemedicinskog osoblja, ali isključivo onih koji tijekom pandemije nisu koristili ni dan odmora ili bolovanja.

 

Autor: VladaBDBiH

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com