Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Klizao po jezeru i 'smrznuo' se kad je vidio OVO

lisica-led-jezeroMladić je odlučio klizati se na zaleđenom jezeru Jönköping u Švedskoj, no tamo je naišao na vrlo sablazan prizor.

Jeffer Sandström (26) nećkao se oko odlaska na klizanje na jezero Jönköping u Švedskoj, no ipak je obukao klizaljke i odlučio okušati sreću. Kližući po jezeru za oko mu je zapelo nešto što viri iznad površine leda, a kad se približio, shvatio je da gleda u poptunosti smrznutu lisicu, zarobljenu u zaleđenom jezeru.

Temperature su bile ispod nule nekoliko dana zaredom pa sam pomislio da je led dovoljno jak za klizanje", rekao je Sandström za The Local, no dodao je kako je led zapravo bio između tri i pet centimetara debljine zapravo. Ipak, nakon nekoliko sati klizanja po ledu uz pokoji zvuk pucketanja leda, otkrio je nesretnu živoptinju smrznutu u ledu.

"Nikad nisam vidio ništa slično prije", priznao je Sandström. Prema njegovom mišljenju, lisica je vjerojatno upala kroz led te završila u ledenoj vodi i tako skončala. Nakon otkrića naglo je promijenio mišljenje o ostanku na ledu na jezeru. "Pomislio sam kako je vrijeme da krenem kući. Ako je lisica mogla pogriješiti, onda mogu i ja", zaključio je.

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com