Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Dominacija pametnih telefona

pametni telefoniPametni će telefoni u budućnosti predviđati naše korake. Uspješni trendovi u telekomunikaciji.

Pametni telefoni u potpunosti su zavladali našim životima. Samo u prošloj godini u svijetu je prodano više od milijardu pametnih telefona. Aplikacije koje nam nude, sve više koristimo za organiziranje našeg vremena i dnevnih obveza, ali i u pregledu televizijskih kanala, posebice na tabletima.

Stručnjaci iz telekomunikacija okupljeni na Liderovoj konferenciji ističu, kako će za koju godinu, pametni telefoni biti pametniji i od nas samih.

Oni će pretpostavljati naše radne navike, ono sve što radimo, povezivat će aplikacije. Sve će to biti povezivo i dat će nam određene prednosti pametni telefon, on će sam predviđati naše iduće korake, i samim time će nam bolje organizirati vrijeme', kazao je Krunoslav Ćosić, urednik časopisa Vidi. Osim organizacije vremena ili, primjerice, putnih informacija, pametni telefoni nude nam brojne mogućnosti komuniciranja.

'Omogućavaju nam do sada neviđene načine komunikacije, potpuno besplatne sliku i zvuk, ispunila nam se želja da imamo videotelefon u ruci i da možemo razgovarati s bilo koje lokacije', kazao je Jasmin Redžepagić, gl. urednik PC Chipa. S bilo koje lokacije na tabletima, moguće je pratiti i televizijske programe. Upravo o tome raspravljali su vodeći stručnjaci, iz područja medija i tehnologije.

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com